بزرگترين پكيج تصفيه فاضلاب شهری در اصفهان طراحی و ساخته شد

بزرگترين پكيج تصفيه فاضلاب شهری در اصفهان طراحی و ساخته شد

بزرگترين پكيج تصفيه فاضلاب شهری در اصفهان طراحی و ساخته شد

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حميد مهدوی با بيان اينكه اين پكيج تصفيه فاضلاب شهری در شهر جديد مجلسی اصفهان نصب شده است، افزود: اين پكيج تصفيه با ظرفيت ۱۷۰۰ مترمكعب در شبانه‌روز، توانايی تحت پوشش قرار دادن ۹۰۰۰ نفر را دارد.

وي ادامه داد: برخورداری از فضاي مفيد كمتر از ۷۰۰ متر مربع، مصرف انرژی بسيار مناسب (كمتر از ۵۰ كيلو وات) و استفاده از فناوري‌هاي تصفيه نوين فاضلاب از ويژگي‌هاي منحصر به فرد اين سيستم است.

شركت مهندسی كاشفان نيلفام از شركت‌های دانش‌بنيان مستقر در شهرک علمی و تحقيقاتی اصفهان، فعاليت تخصصی خود را در قالب طراحی و ساخت تصفيه‌خانه‌های آب و فاضلاب صنعتی و بهداشتی آغاز كرده است.

اين شركت موفق به ثبت اختراعات مرتبط با صنعت آب و فاضلاب از جمله ساخت پكيج‌های نوين تصفيه بيولوژيكی فاضلاب به روش رشد تلفيقي، آكنه معلق نيلفام مورد استفاده در تصفيه‌خانه‌های آب و فاضلاب و همچنين پكيج‌های نوين تصفيه شيميايی فاضلاب‌های صنعتی شده است

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *