پکیج تصفیه فاضلاب کارواش
پکیج تصفیه فاضلاب کارواش به عنوان یکی از راهکارهای موثر برای کاهش آلودگی های ناشی از شستشوی خودروها، نقش مهمی در حفظ محیط زیست و منابع آبی ایفا می کنند. کارواشها به دلیل استفاده زیاد از آب و تولید پساب حاوی مواد شوینده، روغن ها، گریس ها و ذرات معلق، نیازمند سیستم های تصفیه کارآمدی هستند تا پساب تولیدی را به سطح استانداردهای زیست محیطی برسانند.
شرکت مهندسی کاشفان نیلفام با آگاهی از آلودگی قابل توجه فاضلاب واحد های کارواش قادر است با طراحی پکیج تصفیه فاضلاب کارواش درحفظ سلامت محیط زیست گام موثری بردارد. از آنجا که فاضلاب یک واحد کارواش دارای حجم زیادی ازترکیبات شیمایی است و می تواند سلامت محیط زیست را تهدید کند تصفیه آن امری جدی و ضروری است. روش های الکتروشیمیایی از روش های کاربردی و مهم در فرآیند تصفیه است.

رضایت مشتری
روش های الکتروشیمیایی شامل: الکتروکواگولاسیون، الکتروفلوکولاسیون و الکتروفلوتاسیون می باشند. روش انعقاد الکتریکی (الکتروکواگولاسیون) عوامل ناپایدار کنندهای که باعث خنثی سازی لازم جهت جداسازی آلاینده ها می شود را تامین می نماید. الکتروفلوکولاسیون نیز تولیدکننده عواملی است که پلسازی ذرات یا انعقاد را به پیش می برند. الکتروفلوتاسیون روشی است که طی آن آلاینده هایی نظیر چربیو روغن با حباب های گاز که در سطح الکترود تشکیل شده اند (H2O2) مورد حمله قرار گرفته و همراه با این حباب ها به سطح محلول منتقل می شوند. بدین ترتیب حذف آلاینده ها از سیستم با انجام کفاب گیری قابل حصول خواهد بود.
انعقاد و لخته سازی به روش الکتروشیمیایی توانسته است پارامترهای موجود در فاضلاب کارواش ها را به میزانی که در جدول زیر مشاهده می کنید کاهش دهد.
|
پارامترهای اندازه گیری شده
|
(%)COD
|
(%)BOD
|
(%)TSS
|
(%)سرب
|
(%)دترجنت
|
(%)آهن
|
|
راندمان حذف
|
87/96
|
21/94
|
23/98
|
43/99
|
88/99
|
67/99
|
نتایج نمونه تصفیه پساب کارواش به روش انعقاد الکتریکی
|
مواد آلوده کننده
|
تخلیهآبهای سطحmg/l
|
تخلیه به چاه های جاذب mg/l
|
مصارف کشاورزی و آبیاری mg/l
|
|
BOD
|
۵۰
|
۵۰
|
۱۰۰
|
|
COD
|
۱۰۰
|
۱۰۰
|
۲۰۰
|
|
TSS
|
۶۰
|
۶۰
|
۱۰۰
|
|
روغن و چربی
|
۱۰
|
۱۰
|
۱۰
|
|
دترجنت
|
۱/۵
|
۰/۵
|
۰/۵
|
|
رنگ
|
۷۵
|
۷۵
|
۷۵
|
|
کدورت
|
۵۰
|
–
|
۵۰
|
|
pH
|
۶/۵ – ۸/۵
|
۹-۵
|
۸/۵-۶
|
فاضلاب پس از گذراندن این مرحله، وارد مرحله بعدی یعنی اختلاط آرام منتقل می گردد در این مرحله فلوکه ای تشکیل شده در مرحله قبل به یکدیگر چسبیده و سبب تشکیل فلوکه ایی می گردد که در مرحله ته نشینی بهتر ته نشین می گردد. پس از این مرحله فاضلاب وارد واحد ته نشینی می گردد که این واحد به روش استاتیکی طراحی شده و فاضلاب از انتهای یک مانع به مخزن وارد میگردد. پساب، پس از سرریز شدن از V-notch به بیرون انتقال می یابد. پس از این مرحله فاضلاب عاری از مواد جامد خارج می گردد.








دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.